• slidebg1

    Recruitment Software

    Eenvoudig uw recruitmentproces optimaliseren?

We proudly present: werkenbij.diergaardeblijdorp.nl

eKibo Recruitment Software

Met de intuïtieve recruitment oplossing van eKibo worden je recruitmenttaken eenvoudiger, waardoor je niet alleen tijd bespaart, maar ook de kans op fouten wordt aanzienlijk kleiner. Werk in teams, met alle data op één plek en waar de data ook blijft. AVG preventief kun je via het systeem geen cv's of persoonsgegevens van kandidaten doorsturen.

Is het recruitmentprocess een tijdrovende klus? Nog steeds sollicitanten die je een email moeten sturen? Geen inzicht in welke jobboards je goede sollicitanten opleveren? Dan is de recruitmentsoftware van eKibo voor jou dé oplossing!

Met de recruitment software van eKibo heb je al je sollicitanten in één overzicht, zie je precies via welke website je sollicitanten hebben gesolliciteerd en kun je sollicitanten geautomatiseerd antwoorden. Bovendien kun je leidinggevenden toegang geven tot hun vacature waardoor je ook alle terugkoppelingen per sollicitant overzichtelijk in de recruitment module hebt.

451

Klanten

338.250

Sollicitanten

6.765

Vacatures vervuld

331.485

Sollicitanten een afwijsbericht gestuurd

Eenvoudig het recruitmentproces optimaliseren? Je kunt binnen 2 minuten starten als je wilt

Functionaliteiten

Zodat jouw recruitmenttaken kinderspel worden

Uitgebreide functionaliteiten, ontworpen met input van HR-professionals daardoor toegespitst op de wensen van HR/Recruitment. Voortdurende doorontwikkeling aansluitend op de veranderende arbeidsmarkt, input door gebruikers wordt meegenomen in doorontwikkeling.

Naar functionaliteiten

Pricing

Gratis, voor een kleine vergoeding of met ongekende mogelijkheden!

Het eKibo recruitmentsysteem is er ook in een gratis variant. Je hebt de beschikking over alle functionaliteiten en toegang tot het complete systeem. Dit geldt voor een onbeperkt aantal gebruikers, zolang als je wilt.

Ben je op zoek naar vrijwilligers? Deze zijn sowieso altijd gratis!

Naar pricing

Beveiliging

Vaak onderschat, bij eKibo misschien wel het belangrijkst

Met een beveiligd datacenter, de laatste softwareversies, een team van gespecialiseerde mensen en andere preventiemaatregelen ben je er van verzekerd dat je gegevens veilig worden opgeslagen. Bovendien hebben medewerkers van eKibo geen toegang tot jouw gegevens tenzij je hun hier schriftelijke toestemming voor geeft.

Naar beveiliging

Referral program

Profiteer mee van het succes van het eKibo Recruitmensysteem

Ontvang iedere maand een vergoeding voor de klanten die je aanbrengt. De vergoedingen lopen uiteen van 5% tot 15%, afhankelijk van het aantal klanten dat je hebt aangebracht. Je ontvangt de vergoeding zolang de klant ook daarwerkelijk een betalende klant blijft.

Naar referral program