• slidebg1

    Beveiliging

    Vaak onderschat, bij eKibo misschien wel het belangrijkst

Beveiliging

Met een beveiligd datacenter, de laatste softwareversies, een team van gespecialiseerde mensen en andere preventiemaatregelen ben je er van verzekerd dat je gegevens veilig worden opgeslagen. Bovendien hebben medewerkers van eKibo geen toegang tot jouw gegevens tenzij je hun hier schriftelijke toestemming voor geeft.

2 staps verificatie

2 step verification

Een extra beveiligingslaag, om al je gevoelige gegevens extra te beschermen. Niet verplicht, maar deze mogelijkheid heb je wel. Je kunt afzonderlijk per gebruiker instellen of hij / zij moet inloggen met 2 staps verificatie. Bijvoorbeeld voor gebruikers die toegang hebben tot gevoelige gegevens. Je hebt ook de mogelijkheid om dit voor de complete organisatie te verplichten

Momenteel ondersteunt ons systeem deze methodes:

  • Google Authenticator
  • SMS

Datacenter

Onze datacenters bevinden zich in Amsterdam voor een optimale snelheid en betrouwbaarheid. Het is direct aangesloten op het op één na grootste internetknooppunt ter wereld: de AMS-IX. In deze datacenters zijn gespecialiseerde mensen continu aan het werk om de kwaliteit te waarborgen en om onze servers te onderhouden.

ISO 27001 gecertificeerd

Onze servers staan in een datacenter dat ISO 27001 is gecertificeerd. Deze internationale norm specificeert eisen voor de implementatie van beveiligingsmaatregelen voor afzonderlijke organisaties.

Je gegevens staan in Europa en blijven daar.

Al je gegevens worden opgeslagen op een server in Nederland. Deze worden niet gedubbeld naar servers buiten Europa. De gegevens blijven van jou.

99,9% uptime garantie

Altijd online om de perfecte kandidaat aan te trekken. De server wordt iedere minuut gecheckt op uptime en responstijd. Onze technicians staan dag en nacht stand-by om tekortkomingen aan het systeem adequaat te verhelpen.

Backup

Meerdere malen per dag wordt er een backup gemaakt van het complete systeem. De backup server staat zelfs in een ander datacenter, zodat je gegevens ook met extreme calamiteiten behouden blijven.