• slidebg1

    Integrated solutions

    U wilt een oplossing die werkt?

Wat zijn de voordelen van een externe plugin?

Out of the box

Specialistische software modules zijn volledig doorontwikkeld en getest. Geen noodzaak van een kostbaar ontwikkeltraject en het resultaat is gegarandeerd.

Integratie

Modules worden volledig geïntegreerd opgeleverd, ook in bestaande software platforms.

Eenvoudige gebruikersinterface

Voor de gebruikers zijn de modules eenvoudig in gebruik en ook hier is geen technische kennis nodig. Online documentatie is beschikbaar.

Onderhoudsvrij

Welke module ook geïnstalleerd, deze wordt constant onderhouden. De website of webshop beschikt dan ook automatisch over de laatste release.

Beveiligde servers

Alle gegevens worden standaard verwerkt en opgeslagen op beveiligde servers.

Snelle oplevering

Door de combinatie van directe beschikbaarheid en onze technische kennis en ervaring kunnen integrated solutions snel worden opgeleverd.

Chair Configurator

Klanten wensen nu, en in de toekomst steeds meer, dat zij de producten zelf kunnen samenstellen of aanpassen aan hun persoonlijke wensen. Om hieraan tegemoet te komen zal een website of webshop moeten beschikken over een product configurator die niet alleen alle opties laat zien maar ook fouten uitsluit. De eKibo configurator voldoet aan deze eisen en kan door iedere beheerder zelf worden onderhouden.

Integratie van de configurator op eigen software is vrijwel altijd mogelijk, alle voordelen van een eKibo geïntegreerde module zijn standaard.
Dealer locator

Bezoekers van een website of webshop informeren over beschikbare fysieke verkooppunten moet niet alleen snel maar ook accuraat gebeuren. De dealer en shop locator, gebaseerd op Google Maps, geeft niet alleen snel de juiste informatie maar is bovendien vanuit het eigen eKibo administratiesyteem ook nog eens uiterst simpel te onderhouden.